Heel warm welkom voor gasten bij jubilerende De Vos Ermelo

De Vos aan de Horsterweg 195 in Ermelo, Restaria en café, vierde dit weekend, zaterdag en zondag 28 en 29 september, het 50-jarige bestaan. Gasten konden rekenen op een warm en hartelijk welkom.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Goud
Op zaterdag werd het gouden jubileum gevierd met een middag- en avond inloop, foto’s ‘van vrogger’, én een Happy Hour van 20.00 – 22.00 uur. “Het was gezellig druk”, vertelde uitbater Henk Lubbersen. Zondag liep restaria en café vol met genodigden, zo’n 150 gasten.

Supermooie tijd
Die maakten het zich heel gezellig onder het genot van een drankje en een hapje, en met de Ermelose zanger Martin Williams. In een korte toespraak memoreerde Henk zijn eerste kennismaking met ’t Vosje, zoals De Vos in de omstreken liefkozend wordt genoemd. Toen Henk ging voetballen bij FC Horst werd De Vos zo’n beetje zijn stamkroegje. Met een paar smaakmakende anekdotes illustreerde Henk een supermooie tijd, zoals hijzelf deze periode omschreef.

Sinds 2000
De rest is geschiedenis. Henk Lubbersen en zijn partner namen in 2000 De Vos over, nadat Henk er eerst 2,5 jaar in loondienst had gewerkt bij Luc Dooijewaard. “Ik loop hier nu 23 jaar, en ik heb er geen seconde spijt van.”

  • Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden