Schoonheidssalon MG Beauty Ermelo introduceert LOOkX Personal skin plan

Schoonheidsspecialiste Marit Guliker van MG Beauty is erg blij dat ze weer aan de slag mag gaan..
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Bij MG Beauty, de schoonheidssalon aan de Dokter Holtropstraat 152b in Ermelo, kun je nu terecht voor ultieme huidverbetering dankzij het nieuwe behandelconcept dat schoonheidsspecialisten Marit Guliker en Emily de Klerk introduceren. Vanaf september 2019 is MG Beauty namelijk gestart met het LOOkX Personal skin plan.

Maak nu online een afspraak! 

Huid in topconditie
Marit licht toe: “Wij werken resultaatgericht, maar met een persoonlijke aanpak. Het LOOkX Personal skin plan sluit naadloos aan op deze filosofie. Wij gaan samen met jou er alles aan doen om jouw huid in topconditie te krijgen en eventuele huidproblemen op te lossen. Eerst bekijken we de LOOkX Skin treatment card met effectieve behandelingen voor een gezonde huid. We selecteren de behandeling(en) die het beste bij jouw huid en wensen passen.”

Krachtpatsers
Tijdens deze gezichtsbehandeling(en) worden de nieuwste, doeltreffende LOOkX Professional producten ingezet. De behandelingen kunnen nog verder uitgebreid worden met LOOkX Krachtpatsers, innovatieve huidverbeteringsproducten om de werking van de behandeling(en) nóg meer de versterken. Op basis van het advies van Marit, wordt vervolgens het LOOkX Personal skin plan ingevuld. Daar worden de vervolgdata van de op maat gemaakte behandelingen genoteerd en het productadvies voor jouw beauty routine thuis opgeschreven. “Je krijgt het LOOkX Personal skin plan mee naar huis als geheugensteuntje”, motiveert Marit haar klanten om ook thuis met de huidverbetering aan de slag te gaan.

Moment voor jezelf
Een bezoek aan schoonheidssalon MG Beauty en dus een moment voor jezelf, past geheel bij de steeds populairdere self-care trend. Marit: “Mensen worden zich steeds bewuster van het verbeteren van hun mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Het is belangrijk om tijd aan jezelf te besteden. Wij van MG Beauty helpen je daar graag bij. Met het LOOkX Personal skin plan verlaat je de salon niet alleen met een ontspannen gevoel maar ook met een huid in topconditie en een nieuwe dosis beauty kennis.

Nieuwsgierig geworden? Je boekt al een behandeling vanaf €50,-

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden