MG Beauty Ermelo is gespecialiseerd in permanente make-up: effectief én veilig

Emily de Klerk.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Vanaf vandaag, donderdag 1 augustus, is schoonheidsspecialiste Emily de Klerk (36) officieel aan de slag gegaan bij MG Beauty aan de Dokter Holtropstraat 152b. Klik HIER voor eerdere berichtgeving. Als zelfstandig ondernemer is zij naast schoonheidsspecialiste Marit Guliker (52), het gezicht van de Beautysalon. De specialisatie van Emily is permanente make-up. De techniek en pigmenten die Emily gebruikt zijn effectief én veilig.

Mensen mooi maken aan de buitenkant tot massages om ze te laten ontspannen. Het is het totaalplaatje aan behandelingen wat Emily als schoonheidsspecialiste zo graag doet. “Ik houd ook van mensen en vind ze interessant. Bij mij staat dan ook de klant centraal; als ze hier zijn is het hun moment.”

Permanente make-up
Nadat Emily in 2005 de opleiding tot schoonheidsspecialiste had voltooid, wilde zij zich specialiseren in permanente make-up. Want hoe allround ben je immers als schoonheidsspecialiste wanneer je dit je klanten aan kan bieden. Mogelijkheden van permanente make-up zijn: wenkbrauwen, eyeliners boven of boven en onder voor een stralende blik, en lippen.

Heel veel voordelen
Het gebruik van permanente make-up heeft heel veel voordelen. Naast dat je er zoveel beter uitziet, de tijdswinst die het elke ochtend oplevert, een allergie hebt voor make-up tot dat permanente make-up niet uitloopt, is de techniek een uitkomst voor iedereen die naar haar of zijn idee minder royaal is toebedeeld is door moeder natuur. Bijvoorbeeld als je niet van die mooie volle wenkbrauwen hebt. “Daarnaast”, zegt Emily, “komt het ook voor dat mensen geen wenkbrauwen meer hebben doordat ze ziek zijn geweest.”

Alleen het allerbeste goed genoeg
Omdat Emily voor kwaliteit staat en alleen het allerbeste goed genoeg is voor haar klanten, viel haar keuze op de opleiding SkinQuip vanwege de meest mooie techniek en Swiss Color voor de allerbeste pigmenten. Swiss Color is volgens Emily een Zwitsers merk, en toonaangevend in de permanente make up wereld. Waarbij de veiligheid voor de klant voorop staat. “De pigmenten van Swiss Color zijn namelijk vrij van ijzeroxides, zware metalen, PAA’s en PAKs. Helaas is dit bij vele andere merken niet het geval. Bovendien bevatten Swiss Color pigmenten geen conserveringsmiddelen en veroorzaken geen allergische reacties.”

Eigenlijk niet echt permanent
Permanente make-up lijkt op tatoeëren, legt Emily uit. “Een tatoeage wordt echter in het onderhuidse bindweefsel geplaatst. Een tatoeage is dus is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst, en daardoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, vervaagt de pigmentatie na 1 tot 5 jaar.”

Optimale resultaten
Voor het pigmenteren maakt Emily gebruik van de SKinQ methode die staat voor symmetrie en gelijkheid. “Omdat ik mij richt op de lange termijn heb ik gekozen om te werken met een machine van Swiss Color: Swiss Liner Infinity. Dit apparaat zorgt voor optimale resultaten en consequente precisie.”

Intake
Voor een behandeling voor permanente make-up, wordt er altijd een intake gesprek ingepland. “Hier bespreken we samen wat de wensen en de mogelijkheden zijn voor het beste resultaat. Tijdens de intake krijgen klanten alle belangrijke informatie over de producten en de behandeling. Ook bespreken we eventuele risico’s en de gezondheid, zodat we gerust en veilig kunnen beginnen aan de permanente make-up.”

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden