Schoonheidssalon MG Beauty Ermelo breidt uit met schoonheidsspecialiste

Emily de Klerk en Marit Guliker.
Foto: Grietje-Akke de Haas

MG Beauty in Ermelo breidt uit met een schoonheidsspecialiste. Vanaf 1 augustus 2019 is naast schoonheidsspecialiste Marit Guliker (52), ook Emily de Klerk (36) als zelfstandig ondernemer het gezicht van de Beautysalon aan de Dokter Holtropstraat 152b. Emily werkt sinds 2005 als schoonheidsspecialiste.

Marit Guliker is al jaren actief in de schoonheidsbranche. Wat resulteerde in haar eigen schoonheidssalon aan de Kerklaan. In 2010 vestigde Marit de Beautysalon aan huis. Daar groeide zij uit haar jasje en zocht naar een ruimer pand. Die werd gevonden aan de Dokter Holtropstraat 152b waar een uiterst sfeervol ingericht onderkomen op 2 maart dit jaar de deuren opende.

Klik was er meteen
Tijdens haar zoektocht naar een ruimer pand, vatte Marit daarnaast het plan een schoonheidsspecialiste te vinden om samen MG Beauty te runnen. Tussen Marit en Emily klikte het meteen. Want naast het vakmanschap dat bij MG Beauty voorop staat, vindt Emily, net als Marit, persoonlijk contact en aandacht voor de klant erg belangrijk.

Geen loze beloftes
Bovendien vonden de twee vrouwen elkaar in de oprechtheid naar de klant toe. “Wij houden beide van eerlijkheid en transparantie. Dus geen loze beloftes, maar behandelingen waar wij achter staan. Neem bijvoorbeeld onze gezichtsbehandelingen. Voor het meest effectieve resultaat kijken we eerst naar de persoon, en luisteren we naar haar of zijn wensen. Daarbij is onze gedegen vakkennis van de producten van het merk LOOkX onze grote kracht. Daarmee kunnen we mensen echt helpen.”

Praktische voordelen
Emily ‘invliegen’ heeft ook zo haar praktische voordelen. Als een klant bijvoorbeeld voorkeur heeft voor een bepaalde datum en tijdstip en Marit al een afspraak heeft, kan Emily wellicht wel. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. “Sommige klanten vinden het immers prettig dat ze op de korte termijn bij ons terechtkunnen.” Kijken welk ‘gaatje’ er is in de agenda en een afspraak inplannen gaat heel gemakkelijk worden.

Online-agenda
Daarvoor is een vernieuwd concept in ontwikkeling die binnenkort zijn beslag krijgt. “De website van MG Beauty krijgt namelijk een online-agenda. Dan kan de klant de keus maken een afspraak te maken met Emily of mij”, verduidelijkt Marit.

Website wordt vernieuwd
De website van MG Beauty wordt de komende tijd aangepast aan de nieuwe ontwikkelingen. “Dan kan de klant in een oogopslag zie wie wat doet, de keuze maken wat bij hem of haar past en vervolgens de afspraak inboeken.”

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden