Proef en beleef Bellini’s pizza & pasta in Ermelo bij Zomeravondbraderie

Eigenaren Marine Rousset en Marien Schelhaas.
Foto: Eigen foto

Dinsdagavond 16 juli vindt de eerste Zomeravondbraderie plaats in een reeks van 6, van 18.00 – 21.00 uur in het centrum van Ermelo. Dé gelegenheid om (hernieuwd) kennis te maken met Bellini’s pizza & pasta in Ermelo.

Pizzapunten
Het restaurant/pizzeria aan de Palmbosweg 20A, – A28 – afslag 11 – Strand Horst – Harderwijk Zuid –  staat met een kraam tegenover BodruM aan de Stationsstraat 35. “Wij gaan er pizzapunten verkopen”, vertelt Marine Rousset die samen met Marien Schelhaas eigenaar is van Bellini’s pizza & pasta. Ook op dinsdagavond 20 augustus staat Bellini’s pizza & pasta op de Zomeravondbraderie.

Pizza- en pastadag
Vanaf heden is het elke dinsdag pizzadag bij Bellini’s pizza & pasta aan de Palmbosweg 20A; elke pizza kost dan €9,95. Elke woensdag is het pastadag; elke pasta kost dan €9,95.

Nóg Italiaanser
Als beste vrienden en zakenpartners zwaaien Marine Rousset en Marien Schelhaas sinds het voorjaar van 2019 de scepter bij Bellini’s pizza & pasta. Met als doel Bellini’s nog Italiaanser te maken. Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

  • Bellini’s pizza & pasta is dagelijks geopend van 11.00 – 21.30 uur. telefoonnummer: 0341 563727. Zie ook: bellinis.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden