Nero Barbershop in Ermelo presenteert nieuw concept

Nero de Boer.
Foto: Eigen foto

Bij Nero Barbershop in winkelcentrum de Enk in Ermelo gaat iets unieks gebeuren.

Dit bericht eigenaar Nero de Boer woensdag 27 maart.

Bloederige aderlatingen
Vanaf de volgende maand wordt de shop namelijk uitgebreid met een specialist op het gebied van ‘Million dollar smiles’; de Toothwizard. Nero: “We zijn erg blij dat we dit concept als eerste Barbershop in Europa kunnen gaan uitrollen. Nou ja, eigenlijk brengen we een aspect terug uit de Middeleeuwen. In die tijd ging een bezoek aan de barbershop gepaard met bloederige aderlatingen en tandartspraktijken.”

Volkomen pijnloos
Nero legt uit: “De behandeling van nu is echter niet gericht op de tandheelkunde, maar op het diep reinigen en witter maken van het gebit. Het is een volkomen pijnloze behandeling die dankzij onze state-of-the-art apparatuur al binnen twee weken het gewenste eindresultaat heeft bereikt.”

Animo
Of het nieuwe concept aan zal slaan is volgens Nero een kwestie van tijd: “Natuurlijk hebben we zo nu en dan gepeild bij onze klanten of er animo voor is. We kregen veel positieve reacties.”

Gratis proefbehandeling
Belangstellenden en geĂ¯nteresseerden kunnen alvast een proefbehandeling reserveren. De proefbehandeling is gratis wanneer deze aanstaande maandag wordt aangevraagd via [email protected]

  • Vervolgbehandelingen kosten €15,- per keer; er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig voor het gewenste eindresultaat.

https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20190327/parkeerplek-te-huur-te-koop-in-het-centrum-van-ermelo/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden