DansFabriek S.I.L.K. Ermelo danst 3 uitverkochte zalen plat

Drie maal op één dag een voorstelling dansen voor uitverkochte zalen, ga er maar aanstaan. DansFabriek S.I.L.K. kreeg het vandaag, zaterdag 19 januari, in Theater De Dialoog voor elkaar. En het koste niet eens veel moeite. De kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht én het publiek kreeg meer dan waar voor zijn geld.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

All of us
De voorstelling getiteld All Of Us, zou de Dansschool typeren, zei eigenaresse Renate Goossensen. En dat bleek. Want de voorstelling blonk uit in liefdevol zijn naar elkaar, steun geven en elkaar bemoedigen, een ander accepteren en respecteren zoals die is en vooral veel plezier hebben in het met elkaar dansen.

Opgetogen en ontroerd
Van peuters, kleuters, kinderen in de basisschoolleeftijd, pubers tot volwassenen, ieder op zijn of haar manier wervelde met de meeste passie en plezier over het toneel. Het publiek reageerde opgetogen en ontroerd. Want het was wel zijn of haar kind, kleinkind, broertje of zusje dat voor hun gevoel de ster van de show was.

  • DansFabriek S.I.L.K. geeft op zaterdag 29 juni 2019 weer een voorstelling. Het thema houdt Renate nog even geheim.

Gratis proeflessen
Na de voorstelling van 19 januari kan je je weer aanmelden voor twee gratis proeflessen. “We ontmoeten je graag in de Dansschool.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen