Gasten Café De Hazeburg Ermelo genieten van onverwacht ‘pakje sneeuw’

Foto: Tineke van Wilgenburg

Je weet nooit van welke kant en wanneer het komt, bij Jan van Wilgenburg. Maar dat de eigenaar van Speciaalbiercafé de Hazeburg aan de Putterweg 43 broedt op een gek plan werd vandaag, zaterdag 19 januari, maar weer eens bewezen.

Vers pakje sneeuw
De uitvinder van onder meer de bierbrouwerij en de  biertunnel had vandaag een speciale ijskoude winterse verrassing voor zijn gasten en voorbijgangers in petto. Namelijk een vers pakje sneeuw dat het Café een bijzonder winters sfeertje gaf; of waanden de bezoekers zich in een wintersportoord.

Lachen om fratsen
Mede-eigenaar en dochter Tineke van Wilgenburg kan erg lachen om de fratsen van haar vader. “Papa zou papa niet zijn als hij zijn eigen sneeuwkanon niet zou hebben. Deze heeft hij al 8 jaar staan en het wachten is  op dit soort momenten. Dat vindt fantastisch!” Waarbij Tineke doelt op de perfecte temperaturen op dit moment. ’s Nachts vriest het en overdag is het amper boven nul. Het plaatselijke sneeuwbuitje zorgde dan ook de hele dag voor een winters tafereeltje aan de Putterweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen