Eat N Beat 2018 op ’t Weitje in Ermelo in de steigers

Foto: Calumma

Op zaterdag 25 augustus is het weer zover en pakt Eat N Beat voor de vierde keer weer flink uit op ’t Weitje in Ermelo.

Zo vlak voor de vakantie is de organisatie van Eat N Beat volop bezig om het festival weer tot in de puntjes uit te werken.

“De foodtrucks zijn allemaal bekend en het belooft weer een culinair spektakel te worden; van heerlijke saté tot gezonde fruithapjes, heel bijzondere ijslolly’s en interactieve poffertjes.

Veel vlees
En vlees, veel vlees; gerookt, slow cooked, gegrild en ge-bbq’ed. Al dit lekkers kan weer vergezeld worden van een frisse cocktail uit onze eigen Kokteelbar, een speciaal biertje van Burg Bieren én uiteraard een prachtig glas wijn uit de wijnbar.

Spectaculair
Voor de kinderen valt er ook weer meer dan genoeg te beleven. Van zand, water en blokken, maar ook lekker springen of uit je dak gaan op de Rodeo stier. De in het oog springende klimtoren staat er dit jaar niet, maar daar komt iets heel spectaculair voor in de plaats.

Eigenwijze sound
Op het gebied van de muziek pakken we ook flink uit. DJ Sieb en Dusty draaien gedurende de dag lekker relaxte lounge beats. Om 15:30 komt onze special guest een half uurtje achter de draaitafel staan. We hebben niemand minder dan DJ Pop kunnen strikken om een half uurtje vrij te maken om ’t Weitje eens flink te laten genieten van zijn eigenwijze sound.

Helemaal los
Vanaf een 19:30 gaan we, zoals je inmiddels van ons gewend bent, helemaal los. We hebben een paar fantastische namen op het oog. Stilstaan is er dit jaar niet bij, je gaat vanzelf bewegen. Hou de website en onze Facebookpagina in de gaten voor updates.”

  • Eat N Beat – Zaterdag 25 augustus van 12:00 tot 23:30

www.eatnbeat.nlfacebook: /EatnBeatErmelotwitter: @EatnBeatErmeloInstagram:/EatnBeatErmelo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen