Voorstellingen DansFabriek S.I.L.K. Ermelo: nog 3 nachtjes slapen!

Foto: DansFabriek S.I.L.K.

Nog maar 3 nachtjes slapen en dan dansen op zaterdag 30 juni alle dansers van DansFabriek S.I.L.K. samen met Renate Goossensen in Theater de Dialoog in Ermelo.

De zenuwen tekenen de gezichten van alle dansers, daarom worden de laatste passen nog goed doorgenomen. Want wat zijn de dansers gedreven! Ze willen samen met Renate Dance Like Nobody´s Watching een mooie voorstelling op de planken laten zien.

Nog enkele kaarten beschikbaar
Drie voorstellingen, waarvan er twee voorstellingen, 14.30 uur en 19.30 uur, al reeds zijn uitverkocht. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van 17.00 uur.

Uniek in Ermelo
Met de voorstelling Dance Like Nobody´s Watching sluit DansFabriek S.I.L.K. zaterdag 30 juni het seizoen af. DansFabriek S.I.L.K. danst ieder jaar twee voorstellingen, een winter- en zomervoorstelling, wat natuurlijk uniek is in Ermelo. De voorstellingen worden gedragen door Renate maar mede door alle gedreven dansers.

Voetjes van de vloer
Na de voorstelling is het zomervakantie en gaan de voetjes van de vloer even op rustmodus. Maar kan jij niet wachten en wil jij ook deel uit maken van de voorstellingen?! Geef je dan al op voor een proefles voor de eerste twee weken van september. Kom ook dansen bij S.I.LK. en laat de danser(es) in je naar boven komen!!

Tot ziens op de voorstelling!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen