’t Zomernest Ermelo is klaar voor de zomer

Foto: Grietje-Akke de Haas/'t Zomernest

Bar/Cafetaria/Eetcafé ‘t Zomernest aan de Julianalaan 123 in Ermelo is klaar voor de zomer. Zoals eigenaar Kristiana Gederte eigen is presenteert zij haar klanten een vernieuwde menukaart, nadat ze een aantal gerechten eerst uitprobeerde om te ervaren hoe deze aanslaan.

Zomertopper
De Freakshake dingt mee naar de titel van absolute zomertopper. Deze smakelijke uit de kluiten gewassen milkshake valt niet over het hoofd te zien, met zijn smakelijke klodder slagroom, gekleurde choco-dip, smarties, koekje en hoorntje. Genoeg reden voor Kristiana om deze special te prolongeren.

Perfect gegaard
Ook het maandmenu Beef Short Rib wordt wegens groot succes verlengd, en dingt daarnaast mee naar de titel van zomertopper. Wat niet zo vreemd is gezien het heerlijke stuk perfect gegaarde rundvlees wat klanten op hun bord krijgen geserveerd, gecompleteerd met een verrukkelijk BBQ sausjes, frites en salade.

Nog groter en smakelijker
En wat te zeggen van het burger aanbod. “In plaats van 4 burgers hebben we nu 2 burgers op de menukaart staan: de Smokey BBQ Burger en de Salsa Burger. Beide burgers zijn groter en nog smakelijker. Bovendien hebben we er een eigen draai aan gegeven door er nieuwe sausjes bij te serveren die nog lekkerder zijn.”

Blijvertjes
Blijvertjes op de menukaart zijn spareribs, de 200 grams biefstuk die befaamd is om zijn smaak en malsheid en de twee specialiteiten Klomp Boerenbiefstuk en Klomp Boerenkip; overheerlijke vleesgerechten ‘gedrapeerd’ op vetvrij krantenpapier, die worden gecompleteerd met ui, champignons, prei en spek. “Hardlopers blijven sowieso op de menukaart staan”, aldus Kristiana.

Actiemaand
Bar/Cafetaria/Eetcafé ‘t Zomernest houdt in juni een actiemaand. Houd daarvoor de berichtgeving in de gaten.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen