De Haarlijn Ermelo wil werkplek delen met zelfstandig kapster, schoonheidsspecialiste, pedicure of nagelstyliste

Foto: Grietje-Akke de Haas

Jolanda Meppelink van kapsalon de Haarlijn is op drie locaties actief in Ermelo. Omdat Jolanda niet alle dagen op alle drie locaties aanwezig is, stelt zij ruimte beschikbaar aan een zelfstandig kapster, schoonheidsspecialiste, pedicure of nagelstyliste.

Het gaat om de kapsalon in woonzorgcentrum ‘de IJsvogel’ aan de IJsbaanweg 37 en de kapsalon in woonzorgcentrum ‘de Amaniet’ aan de Varenlaan 129, beide met ruime parkeergelegenheid. Jolanda biedt de werkplek aan voor een all-in prijs tegen een redelijk tarief, afhankelijk van het aantal gewenste dagdelen.

De werkplek in één van de twee kapsalons delen met Jolanda heeft veel voordelen. “Zelfstandige kapsters bijvoorbeeld kunnen meteen aan de slag in een volledig ingerichte kapsalon. Zoals Liesbeth Andringa van Haarmode Liesbeth die sinds bijna een half jaar een aantal dagdelen als zelfstandig kapster werkt in mijn kapsalon in woonzorgcentrum De Arcade aan de Van Asseltlaan 2. Liesbeth is er erg blij mee.”

Bovendien bieden de twee kapsalons ook veel mogelijkheden voor zelfstandig werkende schoonheidsspecialistes, pedicures of nagelstylistes. “Qua inrichting gaan we dan bespreken wat het meest handige is.”

  • Belangstellenden kunnen contact opnemen met Jolanda Meppelink via email: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen