Nieuw in Ermelo: Haarmode Liesbeth

Liesbeth Andringa (33) heeft onlangs Haarmode Liesbeth geopend in Ermelo. Zij ontvangt haar klanten in de kapsalon die is gevestigd in woonzorgcentrum De Arcade aan de Van Asseltlaan 2. 

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Haarverzorging tot in de puntjes, kwaliteit, innovatie en stijl volgens de nieuwste technieken, gecombineerd met ouderwets vakmanschap. Daar staat Haarmode Liesbeth voor; zowel voor hem, haar en de kids! 

Echt haar ding
Het kappersvak is echt haar ding vertelt Liesbeth. “Toen ik een keer mijn vriendenboekje van groep 6 erop nasloeg, had ik bij de vraag ‘Wat wil je worden’ al kapster ingevuld.” Na het behalen van het havo-diploma koos ze dan ook voor de kappersopleiding en is ze zich blijven ontwikkelen. “Via de Nederlandse Haarlijn volg ik nog steeds cursussen en trainingen.”

Blij de deur uitgaan
Geen dag is hetzelfde geniet Liesbeth van haar vak en het contact met de klanten. Met al haar ervaring geeft ze hen graag advies over een bepaalde haarstijl. “Waar ik namelijk gelukkig van word is dat ze tevreden en blij de deur uitgaan.”

Kei in boblijn
Als allround kapster gaat Liesbeth elke uitdaging aan. Waar ze zich als kapster echt in onderscheidt is het creëren van een boblijn. “Daar ben ik een kei in.” Wat alles te maken heeft met het vakmanschap dat ze tot in de details leerde in een kapsalon voor Liesbeth voor zichzelf begon.

Groeikansen
Liesbeth verhuisde met Haarmode Liesbeth vanuit Hierden, waar ze 7 jaar was gevestigd. Ze werkte er met veel plezier en bouwde in die jaren een een grote en trouwe klantenkring op. In Ermelo zag Liesbeth echter meer groeikansen en mogelijkheden.

In De Arcade
Een locatie voor haar kapsalon vond ze in De Arcade bij Jolanda Meppelink in haar sfeervol en huiselijk ingerichte salon De Haarlijn. Omdat Jolanda haar werkweek verdeeld over drie vestigingen in Ermelo: De Arcade, De Amaniet en de IJsvogel, waren er dagen dat de salon niet werd gebruikt. Bovendien heeft Liesbeth op de dinsdagmiddag de klantenkring van De Arcade van Jolanda overgenomen.

Bijzondere doelgroep
“De bewoners van De Arcade is een bijzondere doelgroep”, vertelt Liesbeth. “Het is ook heel belangrijk dat je veel geduld hebt. Maar ik vind het erg leuk om te doen.”

Informatie
Openingstijden Haarmode Liesbeth:

  • woensdag van 14.00 – 18.00 uur
  • donderdag van 13.00 – 17.00 uur
  • vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Afspraak maken? Neemt contact op met Liesbeth Andringa via 06 5269 3110. Zie ook de Facebook-pagina van Haarmode Liesbeth.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden