Ondernemer Wim Kok uit Ermelo neemt Summerrain Sprinkler Systems over

Wim Kok, Mirjam Soet en Bas van Gaalen.
Foto: Eigen foto

Wim Kok, ondernemer uit Ermelo, heeft samen met Bas van Gaalen uit Epe, Summerrain Sprinkler Systems aan de Kobaltstraat 7c in Naarden overgenomen.

De overname wordt feestelijk gevierd op 23 maart vanaf 15.30 uur in de vernieuwde winkel. 

Uitbreiding assortiment
Wim en Bas hebben de naam veranderd in Summerrain technische groothandel. Het assortiment is namelijk dusdanig uitgebreid dat ook loodgieters, hoveniers, dakdekkers en installateurs terechtkunnen bij Summerrain technische groothandel. Bovendien is de particulier van harte welkom in de winkel en op de webshop. Summerrain technische groothandel is actief in heel Nederland.

Buitenkans
Een buitenkans noemt Wim Kok de overname van de winkel waar Mirjam Soet als eigenaar sinds jaar en dag de scepter zwaaide. “We ontmoetten elkaar vanwege werkgerelateerde zaken en Mirjam vertelde het qua bedrijfsvoering wat rustiger aan te willen doen. Al die jaren stond ze met de meeste plezier, er wel in haar eentje voor. Hoewel wij het bedrijf hebben overgenomen blijft zij het aanspreekpunt in de winkel.”

Voor alle informatie:

Kok Groenvoorziening
Wim Kok is in Ermelo en omstreken ook bekend als eigenaar van Kok Groenvoorziening aan de Bulderweg 11 in Ermelo. Hét professionele bedrijf voor de aanleg en het onderhoud van tuinen, graaf- & grondwerkzaamheden en containerverhuur timmert al 20 jaar aan de weg.

HMS Infra, Verkeer & Montage
Daarnaast is Wim Kok sinds bijna 3 jaar eigenaar van HMS Infra, Verkeer & Montage. Het bedrijf staat 24/7 klaar om snel te reageren op calamiteiten en incidenten. Dit kan zijn bij bedrijven, bedrijfsterreinen of op de openbare weg. HMS zorgt ervoor dat de situatie snel veilig wordt gesteld voor alle betrokkenen en verkeer in opdracht van Heijmans, bedrijven, gemeenten en particulieren.

 

Reacties

article
34718
Wim Kok, ondernemer uit Ermelo, heeft samen met Bas van Gaalen uit Epe, Summerrain Sprinkler
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20180310/ondernemer-wim-kok-ermelo-neemt-summerrain-sprinkler-systems/
2018-03-10T22:03:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/03/10220248/10EN-Summerrain.jpg
Zakennieuws