DansFabriek S.I.L.K. Ermelo danst voorstelling met veel liefdeskriebeltjes

Foto: DansFabriek S.I.L.K.

Wil jij weten wat liefde is? Kom dan naar de voorstelling LOVE van DansFabriek S.I.L.K. op zaterdag 27 januari 2018 in Theater de Dialoog aan het Raadhuisplein in Ermelo.

De drie voorstellingen worden gedanst met veel liefdeskriebeltjes!

Kindervoorstelling
De grote dag voor alle danser(tjes) van DansFabriek S.I.L.K. begint met een kindervoorstelling om 14.30 uur. De allerkleinsten werken hieraan mee, samen met een aantal oudere dansgroepen.

  • Van prinsesjes naar cowboys en indianen, één klein kusje en zwaai als je verliefd bent!

Tweede voorstelling
De tweede voorstelling begint om 17.00 uur en belooft een afwisselend programma te worden van kinder- en volwassengroepen. De dansers van Velvet in de leeftijd van 14/15 jaar kunnen niet wachten om hun dans te laten zien waar ze al maandenlang, iedere week ontzettend hard voor trainen.

Het publiek wordt meegenomen in de scene van hiphop naar modern en natuurlijk ook kinderdans. Muzieksoorten in verschillende stijlen dus! Echt indruk zal de verrassingsact ‘The Greatest’ maken, waarin 15 gemotiveerde dansers schitteren in de leeftijd van 7 tot 33 jaar.

Derde voorstelling
De laatste voorstelling is te zien om 19.30 uur waar alle oudere groepen aan meedoen. Deze voorstelling is uitverkocht, maar zijn er nog wel enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van 14.30 uur en 17.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar [email protected]

  • Dansvoorstelling LOVE wordt mede mogelijk gemaakt door: Bronswerk, Boni supermarkt Ermelo, Vitaminebron, Café de Veluwe, Autorijschool van Buuren, Jonker Herenmode en Baker Audio.

Gratis proeflessen
In de week van maandag 5 februari start de actie van twee weken lang van gratis proeflessen! Dus heb jij na het zien van de voorstelling ook zo zin om te komen dansen bij DansFabriek S.I.L.K. dan ben je welkom!

Van februari tot en met juni zal de dansschool toe werken naar de nieuwe voorstelling die gedanst gaat worden op zaterdag 30 juni. Hoe de voorstelling gaat heten? Dat houden we nog even geheim! Maar houd de site van de dansschool in de gaten www.dansfabrieksilk.com en natuurlijk de Facebookpagina DANSFABRIEK SILK

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen