Vliek Tweewielers Ermelo houdt opnieuw Nightride voor mountainbikers

Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Vliek Tweewielers, de rijwielspecialist aan de Groeneweg 17 in Ermelo, houdt vanwege het grote succes van vorig jaar opnieuw een Nightride voor mountainbikers. Deze keer vindt de ATB-tocht plaats op vrijdagavond 22 december; inloop 19.15 uur, vertrek stipt 19.30 uur. 

Een unieke kans vindt Berend Vliek voor het opdoen van een topconditie in aanloop naar de kerstdagen! Deelname is gratis!

Het gaat om een enerverende ATB-tocht van 25 á 30 kilometer onder leiding van een team van Vliek Tweewielers, die onder meer door het bos voert via paden die ’s avonds toegankelijk zijn. Daarom is het dragen van een fietshelm verplicht. Bovendien adviseert Berend het dragen van goede fietskleding vanwege de te verwachten december-kou. Setjes BBB verlichting kunnen geleend worden van Vliek Tweewielers.

Goede verlichting
Hoewel veel fietsers met het invallen van de herfst/winter het fietsen ’s avonds voor gezien houden, gaat de fanatieke mountainbiker gewoon door, weet Berend Vliek. “Maar omdat fietsen in het donker beslist niet meevalt, is een goede verlichtingsset erg belangrijk. De mountainbiker moet immers duidelijk zien waar waar hij of zij fietst.”

Voordelig aanschaffen
Met de Nightride geeft Vliek Tweewielers deelnemers de gelegenheid de verschillende verlichtingssets te testen om zelf te ervaren hoeveel ‘zeeën van licht’ dergelijke koplampen geven, die zowel op de -helm kunnen worden gemonteerd als op het fietsstuur. Deelnemers kunnen zijn of haar favoriete verlichtingsset deze avond extra voordelig aanschaffen bij Vliek Tweewielers. Daarnaast zijn er nog meerdere sportieve aanbiedingen te scoren voor de mountainbikers zoals diverse fietshelmen, schoenen tot kleding. Bovendien kan iedereen de MTB-collectie 2018 van Cube komen bewonderen.

Gezellige afterparty
Zoals het gewoon is met activiteiten van Vliek Tweewielers wordt de Nightride na afloop afgesloten met een hapje en een drankje om even gezellig bij te praten en wederzijdse ervaringen te delen.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17, Ermelo, via [email protected]. Graag vermelden of je zelf verlichting hebt, of dat je een verlichtingsset wilt lenen.

Zie ook www.vliektweewielers.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen