Boonen Tweewielers Ermelo houdt MTB Stamppot-tocht met Oma’s Café en Bruijn Café

Stephan Lieftink van Boonen Tweewielers.
Stephan Lieftink van Boonen Tweewielers.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Boonen Tweewielers aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo houdt in samenwerking met Oma’s Café en Bruijn Café, Stationsstraat 38A en 40, de MTB Stamppot-tocht. Een must voor iedere MTB-er die van avontuur houdt, winterse kost én gezelligheid. Schrijf je nu in bij de genoemde cafés!

De Stamppot-tocht met afstanden van 20, 40 of 60 kilometer, vindt plaats op zondag 19 november, inloop om 10.00 uur bij Oma’s Café en Bruijn Café, de ritten starten vanaf 11.00 uur. De deelname bedraagt 15 euro per persoon.

Professionele begeleiding
Als fervente mountainbiker die Ermelo en omgeving op zijn duimpje kent, kan Stephan Lieftink van Boonen Tweewielers aan de Dokter van Dalelaan 58 de Stamppot-tocht van harte aanbevelen. Hij tekent namelijk voor het uitzetten van de verschillende routes en de professionele begeleiding, terwijl Gert de Bruijn van Bruijn Café en Robin van Beek van Oma’s Café de organisatie regelen.

Laagdrempelig
“Het gaat om een laagdrempelige toertocht waarbij we met zijn allen sportief bezig willen zijn. In die zin is de Stamppot-tocht ook heel geschikt voor MTB-ers die wat minder ervaren zijn, want er rijdt altijd een ervaren MTB-er voor ze uit.”

Afwisselend en spectaculair
Stephan die eerder naam maakte met de Boonen Tweewielers Challenge, belooft opnieuw een afwisselende toertocht met spectaculaire routes die voeren door het bos en over de hei, met de nodige hoogteverschillen en singletracks.  “We komen op plekken waar het gros van de deelnemers nog nooit is geweest. Bovendien maken we een pitstop met verzorging voor de inwendige mens.”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen