Moda Donna e Si Ermelo verzorgt kleding spelers en staf DVS’33 Ermelo

Foto: Eigen foto

Vandaag, zaterdag 19 augustus, heeft Moda Donna e Si een sponsorcontract voor twee seizoenen met DVS’33 ondertekend. Wat inhoudt dat de winkel in exclusieve mode voor dames én heren aan de Stationsstraat 113, de kleding verzorgt voor de spelers van het eerste elftal én de staf.

Met de tenues die worden gedragen bij voetbalwedstrijden van de derde divisionist geeft DVS’33 haar eigen visitekaartje af én die van Moda Donna e Si.

Oók voor heren
Richard en Hammie van Heukelum, eigenaren van Moda Donna e Si, zijn zeer te spreken over de samenwerking met DVS’33. Het geeft ze namelijk dé kans om naast hun stijlvolle kleding voor dames óók de kledinglijn voor de heren nog meer onder de aandacht te brengen.

Maten opnemen
Enkele weken terug heeft Richard samen met bedrijfsleider Peter Moes de maten opgenomen van de spelers en de leden van de staf. Peter: “We hadden een rek met kleding mee zodat de spelers en de leden van de staf een indruk kregen van onze kleding. Het uitzoeken van de kleding en het opmeten hebben we toen gewoon buiten gedaan, want het was mooi weer.”

Spelers
De spelers kozen voor een trendy grijze spijkerbroek van het merk Reign, gecompleteerd met een V-hals pullover van het merk Strellson en P448 sneakers.

Staf
De staf van het vlaggenschip gaat komend seizoen gekleed in een blauwe spijkerbroek van Reign, een wit overhemd van het merk John Miller, een pullover en colbert van Strellson en P448 sneakers.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen