Meld je nu aan voor de 2e Kofferbakverkoop bij de Zaak van Ermelo

Foto: De Zaak van Ermelo

De eerst gehouden Kofferbakverkoop bij De Zaak van Ermelo, zaterdag 17 juni 2017, was zo’n doorslaand succes, dat er op zaterdag 9 september een tweede editie wordt gehouden. Dus opnieuw de oproep: “Ruim je zolder, schuur of garage op en stop je auto tot de nok toe vol met spullen!”

Deelname aan de Kofferbakverkoop met tweedehands- of zelfgemaakte spullen kan alleen door inschrijving vooraf. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop. Deelname kost 6 euro.

Veel publiek
Op verzoek van een aantal deelnemers van de afgelopen editie, duurt de Kofferbakverkoop zelfs een uur langer; van 10.00 – 16.00 uur. Het succes van de eerste keer overtrof ook de stoutste verwachtingen van Susan van der Wösten, PR-medewerker van leerwerkbedrijf/kringloopwinkel De Zaak van Ermelo. “We hadden niet alleen bijna 50 deelnemers maar ook veel publiek dat op de Kofferbakverkoop afkwam.”

Profiteren van zaterdagdrukte
Wat volgens Susan alles te maken heeft met de dag waarop het evenement plaatsvond. “Deelnemers profiteren van de zaterdagdrukte van De Zaak van Ermelo.”

Rondom het gebouw
De (parkeer)plekken die deelnemers krijgen toegewezen liggen rondom het gebouw van De Zaak van Ermelo. De initiatiefnemer van de Kofferbakverkoop staat zelf met tweedehandsspullen op de binnenplaats van het gebouw aan Veldwijk 75, waar De Zaak van Ermelo huist.

Kinderkleedjesmarkt
De tweede editie van de Kofferbakverkoop houdt ook een kinderkleedjesmarkt op het grasveld bij de poort van het gebouw. De deelname is gratis. Susan benadrukt dat het om een markt gaat waar echt alleen kinderen hun tweedehands spulletjes mogen verkopen. Dat kan variëren van speelgoed, puzzels, spelletjes, kinderboeken tot zelfgemaakte spulletjes.

Catering
De catering op de dag van de Kofferbakverkoop wordt verzorgd door bedrijfsrestaurant Bon Appétit van Proson. Tegen voordelige prijzen kunnen bezoekers genieten van de lekkerste koffie, thee, fris, broodjes warm/koud en snacks.

Genoeg parkeerplaatsen
De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, adres Veldwijk 75. Wanneer u bij ‘Station Ermelo’ het spoor oversteekt en de routebordjes naar De Zaak van Ermelo volgt, komt u eenvoudig bij de winkel. Wie op zaterdag 9 september met de auto komt is verzekerd van een parkeerplaats op loopafstand van de winkel.

  • De Zaak van Ermelo is van dinsdag t/m zaterdag geopend, van 09.30 tot 17.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen