Mist u Scheer & Foppen? Kom naar ElectroWorld van Rossem in Putten!

Johan van Rossem, Roland Heimensen, Gerda van Rossem en Maurice van der Aa.
Johan van Rossem, Roland Heimensen, Gerda van Rossem en Maurice van der Aa.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Het faillissement van Scheer & Foppen vorig jaar trof Johan van Rossem als een mokerslag. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op 17 november 2016 opende de retailer in hart en nieren zijn eigen winkel in consumenten-elektronica onder de vlag van ElectroWorld in hartje Putten: ElectroWorld van Rossem. Zo kunt ú onverminderd blijven rekenen op zijn kennis, advies en service. En dat dankzij twee trouwe klanten die in de Puttenaar geloven.

Johan van Rossem runt ElectroWorld van Rossem met zijn eveneens deskundige team: Roland Heimensen, Maurice van der Aa en zijn vrouw Gerda. Daarnaast heeft ElectroWorld van Rossem een eigen lokale bezorg- en technische dienst.

Inzetten op beleving
ElectroWorld van Rossem is op een prominente plek in Putten gevestigd, aan de Dorpsstraat 68 waar voorheen de ING bank zijn onderkomen had. Met bovendien voldoende parkeerplek voor de deur. De winkel is opvallend ruim, sfeervol ingericht en de producten worden overzichtelijk gepresenteerd. Johan van Rossem en zijn team zetten duidelijk in op beleving. Zo spreekt bijvoorbeeld het gedeelte met de inbouwapparatuur voorzien van een heus kookeiland erg tot de verbeelding. “Gerda geeft er namelijk regelmatig demonstraties van het gebruik van de apparatuur; zo heeft zij onlangs de airfryer gedemonstreerd”, vertelt Johan.

Bereid te investeren
Johan van Rossem kon de nieuwe uitdaging aangaan dankzij het vertrouwen van twee mensen die hij al jarenlang tot zijn klantenkring mag rekenen. Zij waren bereid te investeren in de overstap van Johan naar de elektronicaketen ElectroWorld die ruim 75 winkels heeft, zaken gerund door zelfstandige ondernemers.

Vooruitziende blik
Johan is blij met de support van zijn twee trouwe klanten. Want wat is Putten en omgeving zonder een fysieke winkel in bruin- en witgoed waar je nog kunt rekenen op een uitstekend advies, de juiste kennis van zaken en een optimale service- en dienstverlening?! Het vak is Johan op het lijf geschreven. Wat dat betreft had Foppen senior in 1988 een vooruitziende blik toen hij Johan polste voor een baan als filiaalmanager bij Scheer & Foppen. “Ik vind het echt leuk om met mensen om te gaan en ze het juiste product te verkopen”, aldus Johan.

Net dát stapje extra
Ingewijden weten te vertellen dat bij het toenmalige Scheer & Foppen filiaal in Putten iedereen eigenlijk voor Johan kwam. “Hij runde het filiaal of was het zijn eigen winkel en gaf ook een eigen draai aan de bedrijfsvoering. Door net even een stapje harder te lopen voor de klant tot het verlenen van extra service.”

  • Klik HIER voor meer informatie over ElectroWorld van Rossem in Putten
  • Op de hoogte blijven van actuele aanbiedingen? Klik HIER voor de Facebookpagina van ElectroWorld van Rossem in Putten

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen