Koningsdag op ’t Weitje Ermelo wíl je niet missen!

Foto: Koningsdag Ermelo

Na een enerverende Koningsnacht wil je ook Koningsdag op ’t Weitje niet missen. Het belooft een grandioos Oranjefeest te worden met de hele dag vertier voor jong en oud, waarbij ook de inwendige mens flink aan zijn of haar trekken komt. Dat verzekeren initiatiefnemers Marco van Dijk (Café De Molenaer), Marnix Grift (Café De Veluwe), Robert Jonker en Jan Dooijewaard (de DorpsKamer en Restaurant Van Sprang).

De toegang is vrij!

Kinderdisco
Koningsdag op ’t Weitje wordt vroeg afgetrapt. Om 11.00 uur start de kinderdisco. Kids kunnen bewonderende blikken scoren van het publiek met hun nieuwste dansmoves. Ouders mogen natuurlijk ook een dansje wagen met hun oogappel(s).

Gratis pannenkoek
Het Oranjeteam deelt tegoedbonnen uit voor een gratis pannenkoek op de kleedjesmarkt, waarmee vanaf 11.00 uur de hongerige maagjes gestild kunnen worden op ’t Weitje. Dat deze pannenkoeken om te smullen zullen zijn garandeert Pannenkoekenhuis ’t Jagersnest uit Ermelo, die het bakken voor zijn rekening neemt. Deze lekkernij is alleen verkrijgbaar als middaglunch. De kinderen kunnen tot circa 18.00 uur rekenen op een actieve middag op de diverse springkussens.

Muziekspektakel vanaf 13.00 uur
Na afloop van de kinderdisco is de Muziektent op ’t Weitje vanaf 13.00 uur het domein van swingende live-optredens. De volgende artiesten maken er een waar muziekspektakel van:

‘The place to be’ 
Weer of geen weer; ’t Weitje is ‘the place to be’  Koningsdag. Er wordt namelijk voor voldoende overkapping gezorgd zodat het publiek, stel dat, droog blijft. Tijdens Koningsdag heeft de Dorpskamer bovendien een aangepaste menukaart en zijn Café De Molenaer en Café De Veluwe geopend. Restaurant Van Sprang is gesloten, met uitzondering van het terras.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen