DansFabriek S.I.L.K. Ermelo danst vol energie het nieuwe jaar in

Foto: DansFabriek S.I.L.K.

DansFabriek S.I.L.K. is weer begonnen, energieker dan ooit lijkt het wel.

Rio
Neem bijvoorbeeld de fanatieke sportende dames bij Be Fit (dinsdag en donderdag), de stoere jongens- en meidengroep bij de hiphop-lessen tot de dansende kinderen die als matrozen en piraten zich in Rio de Janeiro en aan de prachtige stranden wanen. Ook oefenen de moderne dansers met hun sierlijke bewegingen en trainingen hard om een zo mooi mogelijke choreografie neer te zetten.

Zó blij
Renate Goossensen eigenaresse van DansFabriek S.I.L.K. geniet om met iedereen weer aan de slag te gaan. “Wat een enthousiasme en energie spat er weer vanaf. Ik ben ontzettend blij met wat ik terugkrijg in de danslessen. Mooie verhalen van kinderen en het vertrouwen dat ze in mij hebben tijdens de dansles.

Gratis danslessen
Naast het dansen en sporten met de bestaande leden heeft DansFabriek S.I.L.K. al veel nieuwe leden mogen ontmoeten. Want heel de maand januari staat voor gratis danslessen voor nieuwe leden. De maand is nog niet om, dus wil jij ook ervaren hoe het is om bij de Modernste Dansschool van Ermelo te komen dansen geef je dan op of ga mee met je vriend of vriendin naar de les en dans met ons mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen