Café De Molenaer Ermelo scoort met Veronica Ouwe Lullen Disco show

Oud én jong gingen tijdens de Koningsnacht uit hun dak met de De Ouwe Lullen Disco show die werd opgeluisterd door de muziek draaiende dj’s van radio Veronica. De organiserende buren; Café de Molenaer en Café de Veluwe in Stationsstraat zaten stampvol.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Ook voor op straat werd er gefeest, tenminste tussen de buien door. Want gingen de hemelsluizen open dan vluchtten de hossende mensen onder de luifel. Waar hen soms een niet bedoelde bier- of een wijndouche stond te wachten. Het was namelijk zó druk dat het een gedrang van jewelste was.

De verwachtingen van de ‘oude lullen’waren voor aanvang hooggespannen. “Ik hoop echt dat ze ook oude muziek draaien”, verheugde zich een 50-plusser. “Muziek uit de jaren 60 en 70; David Bowie of soulmuziek.” Twee dames uit Ermelo, 29 en 31, die je toch echt niet ‘oude lullinnen’ kon noemen, waren wel van de partij . “Wij vinden radio Veronica zo leuk. We luisteren er ook regelmatig naar.”

Een moeder van 5 kinderen en 3 kleinkinderen begroette een bevriende leeftijdsgenoot: “Hé, ben jij ook uit je graf herrezen?”. Waarmee ze aangaf dat ze tijdenlang geen disco had bezocht. “Maar iedereen was weg vanavond. Dus ik denk: ‘moeders gaat er even op uit’. Eens kijken hoelang ik het volhoud”, stortte ze zich vervolgens lachend in het feestgedruis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen