Van Zaanen Telecom Ermelo viert eerste lustrum

Foto: Grietje-Akke de Haas

Van Zaanen Telecom is 5 jaar actief als telecomadviseur. “Wie had dat gedacht toen ik destijds voor mezelf begon”, glundert eigenaar Christiaan van Zaanen (38) in de eigentijdse, sfeervolle en overzichtelijk ingerichte showroom aan de Stationsstraat 30d in Ermelo.

Het lustrum wordt van maandag 18 januari tot en met zaterdag 23 januari gevierd met aantrekkelijke kortingen met een knipoog naar het 5-jarig bestaan.

De zaak die diensten en producten levert op het gebied van vaste en mobiele telefonie, accessoires, printers, navigatie, car-kits, smartwatches, tablets tot PC’s, loopt namelijk voortreffelijk. Zo goed zelfs dat Christiaan een nieuwe kracht moest aantrekken. Het is Sieb Kloes, die per 1 maart het nu nog 2-koppige team, Christiaan en Jamal Hadou, komt versterken.

Vijf jaar terug op 18 januari kreeg Christiaan de sleutel van het pand aan de Stationsstraat 30 om er zijn zaak te starten. In oktober 2015 verhuisde Van Zaanen Telecom een deur verderop. “Het pand werd echt te krap en bood klanten bovendien te weinig privacy.”

Kennis van zaken, een uitstekende service en een totaalpakket aan diensten, dat had Christiaan voor ogen toen hij de stap naar een eigen onderneming zette. “Daarnaast is het de vrijheid en de eigen verantwoording van het ondernemerschap die me aanspraken. De dingen kunnen doen op jouw manier en met je klanten omgaan zoals jij denkt dat het hoort.” Dit staaltje van ondernemerschap heeft zich inmiddels dubbel en dwars bewezen.

“Mensen komen terug omdat ze hebben ervaren dat we servicegericht zijn. Hoe dan ook, maar een toestel gaat hier volledig werkend de deur uit, en anders komen we bij de klanten thuis.” Tot tevredenheid en niet zelden tot grote opluchting van de consument. De ontwikkelingen in de technologie gaan immers zo razendsnel dat het een hele toer is om ze bij te benen. “Waar wij alle begrip voor hebben en daarom levert Van Zaanen Telecom graag maatwerk aan de klant. Wij zijn er immers de hele dag mee bezig en onderhouden onze kennis.”

Van Zaanen Telecom stelt het vertrouwen dat de klant in hun stelt erg op prijs. “Met alles wat er tegenwoordig in je mobiele telefoon staat is het onderhand je persoonlijke dagboek. Soms zijn we wel een uur in touw om de inhoud van de oude mobiel over te zetten naar het nieuwe exemplaar en er programma’s aan toe te voegen.”

“We bedanken al onze klanten voor het vertrouwen, en we kijken uit, om als team mijn prachtig bedrijf verder uit te breiden voor de toekomst.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen