DansFabriek S.I.L.K Ermelo vlamt in jubileumvoorstelling

Terwijl een uitverkochte zaal op het moment de handen stuk klapt voor de tweede jubileumvoorstelling DansFabriek S.I.L.K Ermelo, geniet het publiek van vanmiddag nog intens na van het dansgeweld dat ze kregen voorgeschoteld.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Eigenaar Renate Goossensen en haar 17 groepen met leerlingen kunnen gerust stellen dat ze zich hebben overtroffen met DansTaal, de voorstelling die twee maal vandaag, zaterdag 16 januari, werd opgevoerd in Theater De Dialoog ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Ermelo’s modernste dansschool. Iedere groep, van piepklein tot groot danste hun eigen dans.

Tot groot plezier van een afgeladen theater dat zich afwisselend geraakt toonde door de sfeervolle en soms intense uitgevoerde dansen, als ook ontroerd door de verrichtingen van het kleine grut tot verbaasd over de acrobatische toeren op het toneel.

Voor de voorstelling had de Dialoog veel weg van Hollywood in het klein. Tot in de toiletten schitterde het van de glitter en glamour omdat de sterren voor een dag toch ook even een plasje moesten doen. Verdeeld over drie zalen maakten de groepen zich op voor het moment suprême. Terwijl de allerkleinsten zich vermaakten met kleurplaten werd de iets oudere jeugd getrakteerd op een film. Pubers en ouder hadden genoeg aan een rij spiegels, make-up, hun kostuums in de tijd tot de voorstelling.

Banner DansFabriek SILK

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen