Kringloopwinkel Ermelo rijgt verkoopsuccessen aaneen

Het meer dan ruime assortiment aan tweedehands artikelen van Kringloopwinkel Ermelo aan de Burg. van Oordtstraat 30, mag zich tijdens de Zomeravondbraderieën verheugen in heel veel belangstelling.

Fotoreeks: Grietje-Akke de Haas

Ineke en Henk Bottinga en Doortje Dasler bemanden gisteravond, 4 augustus, de kraam van Kringloopwinkel Ermelo. Deze oogde als een kraam á la Waterlooplein, met leuke snuisterijen, brocante-artikelen, speelgoed tot puzzels.

“Iedere week hebben we hier andere spullen te koop liggen”, lichtte Henk Bottinga de poging van Kringloopwinkel Ermelo toe om zoveel mogelijk van het uitgebreide assortiment aan het publiek te tonen. “En we geven visitekaartjes weg zodat de mensen de Kringloopwinkel aan de Burg. van Oordtstraat 30 kunnen bezoeken. “Daar kunnen ze lekker zoeken, snuffelen en ontdekken, want er is van alles te koop. Bovendien is de opbrengst voor het goede doel. Hij typeerde de spullen als een perfecte slag voor bijvoorbeeld verzamelaars. “Je maakt er echt zóveel mensen blij mee.”

Zelf hadden de drie vrijwilligers het ook reuze naar de zin. “Het is leuk en gezellig omdat je veel mensen ontmoet en spreekt.”

Tijdens de laatste twee edities van de Zomeravondbraderieën, dinsdag 11 & 18 augustus van 18.00 uur tot 21.00 uur, is de kraam van Kringloopwinkel Ermelo bestemd voor de verkoop van gereedschap voor hele kleine prijsjes. Het assortiment varieert van tuingereedschap, hamers, nijptangen, zagen tot elektrische apparaten. Deze twee avonden is de kraam te vinden op het terrein van de Immanuelkerk aan de Stationsstraat 137.

Banner Kringloopwinkel Ermelo (300x125)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen