Met Bruna Ermelo begint je vakantie pas echt!

Binnenkort op vakantie en nog op zoek naar een paar goede boeken of leuke tijdschriften om mee te nemen in je vakantiekoffer? Bij Bruna Ermelo aan de Stationsstraat 103 is het assortiment bijna grenzeloos en voor hele kleine prijsjes.

Natuurlijk hebben Bruna Ermelo-eigenaren Erik en Gretha Verbaas de nieuwste uitgave van Vijftig tinten grijs zoals verteld door Christian van auteur EL James in het assortiment, om de nodige rode oortjes op te doen tijdens het lezen.

Maar ook liefhebbers van een uitgebreid aanbod in recent verschenen spannende (literaire) thrillers en boeken kunnen heel voordelig terecht bij Bruna Ermelo. Met een vanaf prijs van 5,00 euro is een extra koffer geen overbodige luxe.

Wie even genoeg heeft van het luieren kan te kust en te keur terecht bij Bruna Ermelo voor de nodige hersenkrakers als puzzel-, woordzoekers- tot Sudokaboekjes.

Lekker bladeren en lezen kan bij Bruna Ermelo met de meest ruime keuze in tijdschriften. Zowel losse tijdschriften als een samengesteld pakket met tijdschriften voor een voordelige prijs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden