That’s It Kinderkleding opent vrijdag 3 oktober de nieuwe winkel op hoek Stationsstraat/Dirk Staalweg

Foto:

Na een week van verhuizen vanuit het pand aan de Stationsstraat 46 en het inrichten van de nieuwe winkel, opent That’s It Kinderkleding om 13. 30 uur de deuren.Het nieuwe onderkomen van That’s It Kinderkleding is gevestigd aan de  Stationsstraat 61, op de hoek van de Stationsstraat/Dirk Staalweg, naast Primera Boonk en tegenover snackbar ’t Hoekje. Niemand kan de opening morgen ontgaan met de ballonnen-toog die de bezoekers feestelijk uitnodigen in de winkel voor stoere kleding vanaf maat 140 (ongeveer tien jaar) tot jongvolwassenen. 

Voor vier maanden
Eigenaar Ditty Jansen vertelt dat de winkel op het nieuwe adres voor een periode van ongeveer vier maanden is. Dan is het namelijk haar bedoeling de kledingcollectie vanaf maat 140 tot jongvolwassenen permanent te vestigen in hartje dorp, in een winkel dicht in de buurt van That’s It Kinderkleding aan de Stationsstraat 87 tegenover schoenmakerij Klaas Joling. Dit is hét adres voor kinderkleding voor baby’s en kids tot ongeveer 10 jaar.
Het streven is om voor het uitkomen van de voorjaarscollectie, ongeveer 1 maart 2015, zich er te vestigen. Daarmee realiseert Ditty haar plannen om beide winkels van That’s It Kinderkleding te vestigen op een prominente plek in het dorp. 
Winkel voor outlet
Bovendien is het voornemen van Ditty om over twee weken de outlet van baby-kleding tot kleding voor jong volwassenen van That’s It Kinderkleding, te vestigen aan de Stationsstraat 106. Het betreft het winkelpand naast de Zeeman en tegenover Het Kruidvat. In de eerste plaats zal de winkel op vrijdag en zaterdag geopend zijn, en wellicht op de woensdagmiddag. 
Neem voor een kijkje voor de kledingcollectie vooral een lijkje op de Facebookpagina van That’s It Kinderkleding.
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen