’t Zomernest in Ermelo heeft nu ook een heuse speeltuin

Een half jaar na de opening van de geheel vernieuwde bar/cafetaria/eetcafé aan de Julianalaan 123, kan eigenaar Kristiana Gederte met de speeltuin nog beter inspelen op de wensen van de klanten.De speeltuin ligt pal naast het gezellige en sfeervolle terras van ’t Zomernest, omzoomd door een lage haag. Een houten hekje biedt toegang tot het grasveld om tijdens een bezoek aan ’t Zomernest even lekker te spelen en te ravotten. Glijden, klimmen en schommelen op het robuuste houten speeltoestel of een partijtje voetballen met de minidoeltjes. 

 ’t Zomernest kan met de speeltuin nog beter inspelen op allerlei wensen van de klanten. De bar/cafetaria/eetcafé is immers ook het adres voor feestjes als een kinderpartijtje, verjaardagsfuif tot een jubileumviering. 
Daarnaast biedt de menukaart van ’t Zomernest voor ieder wat wils tegen heel vriendelijke prijzen. Maak bijvoorbeeld eens kennis met de diverse lekkere broodjes, -van een broodje bal gehakt, shoarma tot kip-, de patat en snacks, maaltijden/menu’s, pannenkoeken, soep, uitsmijters tot borrelhapjes. 
Bar/cafetaria/eetcafé ’t Zomernest ‘stunt’ regelmatig met smakelijke menu’s voor een scherpe prijs. Deze weken geldt de ‘Bouwvakmenu-actie’: een grote schnitzel , gebakken aardappels en een salade voor 10,95 euro. “Oftewel”, zo verzekert Kristiana, “een bord vol eten voor een goede prijs.”
Zie ook de fotoreeks. Klik HIER en HIER voor eerdere berichtgeving. Zie ook www.zomernest.nl en volg ’t Zomernest via facebook.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen