Catering van Telgterhoek aan de Dr. Holtropstraat 146 Ermelo is pure culinaire verwennerij

Binnenkort iets te vieren? Harold van Bezooijen en Jannet ten Hove regelen uw feest, evenement of bijeenkomst van A tot Z.

Harold en Jannet, ruim 25 jaar hét koppel dat kwalitatief hoogstaande maaltijden en buffetten bereidt én als een lust voor het oog presenteert. Harold als kok en Jannet neemt de bediening en presentatie voor haar rekening.
Harold heeft een passie voor koken én mensen. Een perfecte combinatie in zijn streven het mensen naar de zin te maken, wat in zijn vak het vaakst voorkomt bij feestelijke aangelegenheden. Waarbij de hoge culinaire kwaliteit van de gerechten en ingrediënten voorop staat. 
Van kleine tot grote feestjes
Catering  Telgterhoek verzorgt de catering van ‘kleine’ feestjes, 20 gasten, tot ‘grote’ feesten van wel 1500 gasten.Van amuses, luxe hapjes en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Klik Hier voor een indruk  van het koud en warm buffet dat Telgterhoek verzorgde voor de fanatieke sporters van de Duchenne Spinningmarathon bij BouwSports Ermelo. Een ander sprekend voorbeeld is de catering die Telgterhoek regelde voor het 50-jarig jubileum van Tomassen Duck-To Ermelo. Niet alleen de complete catering namen Harold en Jannet voor hun rekening, maar ook het entertainment voor de kinderen. Klik HIER voor een indruk en de fotoreeks.
Bij Catering Telgterhoek is bijna alles mogelijk als het gaat om (hapjes)buffetten, salades, live-cooking en walking dinner. Neem voor alle mogelijkheden een kijkje op de website van Catering Telgterhoek: www.telgterhoek.nl
Cafetaria en hét adres voor pizza’s
Maar de Telgterhoek aan de Dr.Holtropstraat 146 is meer. Voor de lekkerste patat, snacks, dranken, ijs, broodjes, sauzen, specialiteiten menu’s, pasta’s en salades kunnen liefhebbers terecht in het sfeervol ingerichte cafetaria. Bovendien is Telgterhoek  hét adres voor de meest lekkere pizza’s. Pizza’s die ook kunnen online kunnen worden besteld en betaald via pizzaermelo.nl. Net als overigens  de menukaart van het cafetaria.
Cafetaria Telgterhoek aan de Dr.Holtropstraat 146 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 16.00-22.00 uur en op zondag van 16.00-21.00 uur. Telefonisch bereikbaar via (0341) 553033.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden