Burgemeester André Baars fan van ’t Zomernest Ermelo

Burgervader roemt bij heropening lef van uitbaatster Kristiana Gederte.”Bar/cafetaria/eetcafé ’t Zomernest is een aanwinst voor de hele regio”, sprak Baars gisteravond alle aanwezigen toe, die massaal op de heropening waren afgekomen. “Het bedrijf was er dan al, maar in een hele andere vorm. Ik wil niet denigrerend doen over de vorige eigenaren, maar nu staat er echt iets.”

Terwijl Baars wees naar de 24-jarige jonge ondernemer Kristiana, zei hij bewonderend: “Die heeft lef in deze tijd. Want is ondernemen al een kunst, een horecaonderneming is helemaal een kunst. Hoe je dit hebt geregeld bij de banken, Joost mag het weten, maar het is prachtig verbouwd. Bovendien kun je naast een heerlijk drankje, hier ook lekker eten.”
Het lijkt erop dat Baars een regelmatige gast wordt van ’t Zomernest aan de Julianalaan 123a. De eerste kennismaking met het menu van het cafetaria smaakte in ieder geval naar meer. 
In de drie jaar dat Kristiana nu het Zomernest runt is het echt haar eigen plekje geworden, zo zei ze in haar toespraak. Ook dat ze met de verbouwing er goed in is geslaagd ’t Zomernest toegankelijker te maken voor iedereen. Ze toonde zich een trotse ondernemer. “We hebben nu nog meer ruimte voor gezellige mensen.”
Een bekende van Kristiane uit de buurt sprak ook vol lof over haar. Voorop staat dat de manier waarop ze rekening houdt met de buurt erg wordt gewaardeerd.”Ook doet Kristiana het zó leuk, en ze lacht altijd. En het is hier erg mooi geworden, een stuk ruimer en het cafetaria apart.” 
Voor een indruk van de heropening: zie fotoreeks.
Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen