Wanneer een nieuw restaurant jouw naam krijgt, ben je vanzelfsprekend van de partij bij de opening. Zo ook de 95-jarige Ermeloer Cor van Sprang. Als een echte VIP werd hij dinsdag 14 maart met een limousine van huis gehaald om restaurant Van Sprang aan de Putterweg 2 officieel te openen.
Met fotoreeks
Hij werd gastvrij ontvangen en het bordes opgeholpen door Robert Jonker en Jan Dooijewaard, het horecaduo van de Dorpskamer dat het initiatief nam voor restaurant Van Sprang. En natuurlijk kreeg Van Sprang een exclusieve rondleiding in het moderne, stijlvolle en warm ingerichte restaurant dat op de locatie van het voormalige restaurant De Witte Herbergh, in dezelfde sfeervolle stijl is teruggebouwd met een serre en een terras met uitzicht op ’t Weitje. Waarbij Van Sprang samen met Robert, Jan én chef-kok Dimmen Knossen en gastvrouw Esther Wijnia, die de scepter gaan zwaaien in restaurant Van Sprang, het glas hief op de opening.
Samen proeven
Het nieuwe restaurant staat de filosofie ‘samen’ centraal. Ofwel samen kiezen, samen delen, samen proeven. Wat inhoudt dat gasten bij restaurant terechtkunnen voor een complete avond uit om samen te genieten van ingrediënten en recepten van over de hele wereld. Met elkaar maakt het gezelschap een keuze uit meer dan 50 gerechten van de menukaart. Alle gerechten die per gang midden op de tafel worden geserveerd, hebben de grootte van een tussengerecht en kunnen met elkaar worden gedeeld.
Klik HIER voor eerdere berichtgeving.