Edmund Mijnheer neemt per direct afscheid bij DVS’33 Ermelo

02 okt , 20:50 Sport
40en edmundmijnheer
Edmund Mijnheer heeft te kennen gegeven te stoppen met zijn werkzaamheden als lid van de Technische Commissie. Deze keuze is ingegeven door het feit dat DVS’33 Ermelo een andere weg is ingeslagen met betrekking tot het voetbaltechnisch beleid, inclusief een vernieuwde structuur rondom het prestatievoetbal heren met een aan te werven Technisch Manager. Met commentaar van DVS-voorzitter Aart Goossensen.
Door Bram Burggraaff, foto: dvs33.nl, fotobijschrift: Edmund Mijnheer.
Tomeloze inzet
Het bestuur van DVS’33 Ermelo geeft aan deze beslissing te respecteren en bedankt Edmund Mijnheer voor zijn goede werk de afgelopen jaren. ‘’Net als tijdens zijn periode als speler in het eerste elftal van DVS, heeft Edmund als TC lid voortdurend een tomeloze inzet getoond om het clubbelang te dienen. Hij kan dan ook trots zijn op de selectie en staf die er nu staan.
Dankbaar
Wij zijn Edmund zeer dankbaar en hopen hem met regelmaat op DVS te blijven ontmoeten. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe structurele invulling van de Technische Commissie. Ter overbrugging zullen er ook tijdelijke maatregelen genomen worden, zodat alle lopende zaken doorgang blijven vinden", aldus een bericht op de DVS-site.
Commentaar Aart Goossensen
DVS-voorzitter Aart Goossensen: "Edmund Mijnheer heeft 5 jaar als vrijwilliger fantastisch werk gedaan binnen de Technische Commissie. Er is binnen de vereniging een keuze gemaakt om een betaald Technisch Manager aan te stellen. Voor deze functie zijn meerdere kandidaten. Ik betreur dat Edmund besloten heeft niet te solliciteren, maar per direct te stoppen.
Ik begrijp de teleurstelling van Edmund Mijnheer. Het is absoluut geen diskwalificatie van zijn werk, maar meer een kwestie van onderling vertrouwen. Ik heb ook overwogen om zelf op te stappen, maar dat lijkt mij op dit moment niet in het belang van de vereniging. Er is gisterenavond een bijeenkomst geweest met de staf en spelers in het bijzijn van Edmund, waarbij ik een toelichting heb gegeven. Dat is goed opgepakt’’, aldus Aart Goossensen.
banner ago financieel en fiscaal advies 300x125