DeVeDo wint van Amsterdam's Only Friends

20 okt , 20:29 Sport
42en devedoof
DeVeDo heeft na een stroeve seizoenstart de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De ploeg stond afgelopen zaterdag 19 oktober 2024 tegenover het Amsterdamse Only Friends en slaagde erin de wedstrijd met 40-51 te winnen.
Op voorsprong
DeVeDo begon de wedstrijd in Amsterdam sterk en dat resulteerde al snel in een voorsprong van 2-10. Na een kwart spelen stond de Ermelose ploeg op een voorsprong van 6-13. In het tweede kwart wist DeVeDo de lijn door te trekken en met een goede verdediging, wat ervoor zorgde dat de Amsterdamse opponent afstand schoten moest nemen. Bij rust had DeVeDo de voorsprong verder uitgebreid naar 12-25.
Niet scherp
Na rust begon DeVeDo niet scherp aan het derde kwart en kwam de Amsterdamse ploeg dichterbij. DeVeDo verloor dit kwart met 17-12, maar behield de voorsprong met 29-37. In het vierde kwart kwam het verschil op 7 punten en toonde DeVeDo veerkracht en slaagde het erin om het verschil uit te breiden. DeVeDo won de wedstrijd uiteindelijk met 40-51.
banner jansen elektrotechniek nieuw 300x125