DeVeDo onderuit in eerste thuiswedstrijd tegen Sunrise Medical Shooters uit Middelburg

14 okt , 12:19 Sport
42en devedoo
DeVeDo verloor op zaterdag 12 oktober 2024 de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen met 34-41 van Sunrise Medical Shooters uit Middelburg. In sporthal Zanderij leed de Ermelose ploeg de tweede nederlaag van dit seizoen.
Van Bram Burggraaff, met foto door Helga Jansen.
Sterk
DeVeDo begon sterk aan de wedstrijd en nam direct de leiding. Toch slaagde de Ermelose ploeg er niet in om het hele eerste kwart de voorsprong vast te houden en verloor het eerste kwart uiteindelijk met 13-17. Het tweede kwart ging gelijk op. Beide ploegen kwamen niet verder dan 8 treffers, waardoor de ruststand 21-25 was in het voordeel van de Shooters.
Niet voldoende
Na de pauze slaagde de thuisploeg er niet in om de wedstrijd in eigen voordeel te laten kantelen. In het derde kwart liepen de gasten uit naar 28-37. DeVeDo wist het vierde en laatste kwart weliswaar met 6-4 te winnen, maar dat was niet voldoende om de wedstrijd naar zich toe te trekken; eindstand 34-41.
banner jansen elektrotechniek nieuw 300x125