Veluwe Truckers Voetbal Toernooi 2024 levert €3500 op voor Stichting 'Bart Overwint'

24 jun , 12:38 Sport
25en vtt1
Het Veluwe Truckers Toernooi, zaterdag 22 juni 2024 bij FC Horst aan de Buitenbrinkweg in Ermelo, heeft maar liefst €3500 opgeleverd voor de Stichting 'Bart Overwint'.
Dit bericht de organisatie van het Veluwe Truckers Toernooi, met fotoreeks.
Sportieve sfeer
Het was de 6e editie van het Veluwe Truckers Toernooi, waar 15 teams aan deelnamen. Zoals elke editie werd er onverminderd om elke bal gestreden. Dat gebeurde in een uiterst sportieve sfeer. Uiteindelijk ging de toernooiwinst naar Van Rheenen Transport uit Barneveld.
Toernooi voor transportbedrijven
Het Veluwe Truckers Toernooi is een toernooi voor transportbedrijven van de Veluwe, dat wordt georganiseerd door vrijwilligers van Transportbedrijf Van de Brug en St vd Brink.
Goed doel
Elke editie zoekt de organisatie een goed doel op de Veluwe. Het goede doel wordt gesponsord door de opbrengst van de verloting en de verkoop van hamburgers. Deze editie was de opbrengst bestemd voor Bart Overwint .
Over Bart
Bart van Loo uit Ermelo werd geboren op 6 januari 2017, hij maakte zo’n goede start. Maar nog geen twee maanden voor zijn vierde verjaardag werd hij ernstig ziek door een Meningokokken type W sepsis; met verstrekkende gevolgen. Het gaat om een bloedvergiftiging die veel schade heeft aangericht aan en in Bart zijn lijfje. Zo zijn er onder meer meerdere amputaties nodig geweest.