Synchroonzwemmers zwemvereniging ZEW behalen diploma basishouding en zeilboot

27 sep , 12:22 Sport
39en diplomazeilboot
Dinsdag 24 september 2024 hebben 7 synchroonzwemmers het basishouding en zeilbootdiploma behaald. De synchroonzwemmers van zwemvereniging ZEW komen uit Putten, Ermelo en Harderwijk.
Dit bericht zwemvereniging ZEW.
Op maat
Tijdens het diploma zwemmen moeten zij verschillende zwemtechnieken laten zien zoals; stuwen op de borst en rug. Er moeten verschillende figuren worden gedemonstreerd zoals een tub en een zeilboot en er worden figuren en zwemtechnieken op muziek gezwommen. Hierbij is het belangrijk dat er op de maat wordt gezwommen en de bewegingen synchroon worden uitgevoerd. Dit alles wordt beoordeeld door een 3-tal juryleden.
Goed voorbereiden
De zwemmers kunnen voor elk onderdeel tussen de 1 en 3 punten behalen.. Er moet minimale score worden behaald om het diploma te bemachtigen. Met het diploma kunnen de synchroonzwemmers van ZEW zich goed voorbereiden op de komende wedstrijden van dit seizoen. Er zijn 2 techniekwedstrijden, een uitvoeringswedstrijd en aan het eind van het seizoen een uitvoeringsshow.
Leuk, bijzonder en intensief
Synchroonzwemmen is een leuke, bijzondere en intensieve teamsport. Een combinatie van zwemmen en dansen waarbij je lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen nodig hebt. Voor kinderen met minimaal zwemdiploma B die synchroon zwemmen ook eens willen uitproberen kunnen 3 x proeftrainen op dinsdagavond van 18:00 – 18:45 uur in het zwembad De Zanderij in Ermelo. Aanmelding voor een proeftraining kan via [email protected]
banner jansen elektrotechniek nieuw 300x125