Tweede prijs voor ZEW zwemmers minibeat wedstrijd regio Noord-Oost

23 jun , 11:52 Sport
25en zewmb
In Oosterwolde was zaterdag 22 juni de minibeatwedstrijd synchroonzwemmen met uitvoering op muziek. Zwemvereniging ZEW Ermelo had voor deze wedstrijd 4 zwemmers afgevaardigd. Het duo Tess en Émelie behaalde een tweede prijs in categorie 4. Het duo Carice en MarieLouise kwam uit in categorie 3.
Dit bericht Zwemvereniging ZEW Ermelo.
Hartje
Tess en Émelie eindigde op de tweede plaats voor een uitvoering op de muziek van 'accidentally in love'. Artistiek werd dit op de kant meteen uitgebeeld met een hartje en daarna werd dit nog hartje nog tweemaal herhaald tijdens de kür. Ook bij deze 'dames' zat de vaart er goed in. De gelijktijdigheid ging goed alle bewegingen werden naar tevredenheid uitgevoerd: rock-and-roll, barracuda en zeilbootwissels een goede uitvoering die beloond is met de tweede prijs.
Trots
Het duo Carice en MarieLouise dook vol zelfvertrouwen het water in op het nummer Strijder van Emma Kok. Al snel lagen ze al in het midden van het bad waar met een spagaat overslag, barracuda, balletbeen een stoere uitvoering werd neergezet. Geen podiumplek, maar wel een goede uitvoering en prestatie waar de meiden trots op mogen zijn.
Over mini beat wedstrijden
Deze wedstrijden zijn voor synchroonzwemmers tot 12 jaar die nog niet in het bezit van een Age 1 diploma. De minibeat wedstrijden bestaat uit een serie van 4 wedstrijden. In het najaar en de winter hebben de zwemmers meegedaan aan 3 figuren wedstrijden. Het wedstrijd seizoen wordt afgesloten met deze uitvoeringswedstrijd.
Bij de uitvoeringswedstrijd worden de zwemmers beoordeeld op uitvoering, techniek en artistieke impressie. Bij de uitvoeringswedstrijd worden 4 voorgeschreven figuren op muziek uitgevoerd. Hoe hoger de categorie, hoe moeilijker de figuren worden. Voor elk onderdeel geeft de jury tussen de 0 en 3 punten. Er zijn in totaal 15 juryleden die verdeeld zijn in drie panels. Elk panel van 5 juryleden beoordeelt een van de drie onderdelen.
Eindshow ZEW voor geïnteresseerde kinderen
Op vrijdag 28 juni is er de jaarlijkse eindshow van 18:00 – 19:30 uur in de Zanderij, Ermelo. Kinderen t/m twaalf jaar en in het bezit van zwemdiploma B kunnen meedoen met de zwemclinic synchroon tijdens de eindshow. Aanmelden via [email protected] met vermelding van naam, leeftijd en zwemdiploma. De plekken zijn beperkt, deelname gaat op basis van binnenkomst, vol = vol. Aansluitend aan de clinic worden alle zwemuitvoeringen van het afgelopen wedstrijdseizoen door alle synchroon zwemmers gepresenteerd.
banner jansen elektrotechniek nieuw x