Julianaschool grote winnaar bij Schoolvoetbaltoernooi Ermelo

Foto: via EFC'58

Op woensdag 3 april is het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 weer gespeeld op sportpark de Zanderij bij EFC’58.

Dit bericht Ed Bok namens EFC’58.

Nattigheid
De zon bleef jammer genoeg verborgen achter de wolken, waar ook nog de nodige nattigheid uitkwam, maar de teams lieten zich er niet door uit het veld slaan. Weer of geen weer, er werd lekker fanatiek en sportief gevoetbald!

Julianaschool te sterk
Bij de meiden was de Julianaschool te sterk voor de Ireneschool. De Julianaschool heeft het hele toernooi zelfs geen enkele tegentreffer geïncasseerd wat een bijzondere prestatie is. Bij de jongens/gemengde teams duurde het langer voordat uiteindelijk de beslissing viel. In een zinderende finale en strafschoppenserie, waar beide keepers uitblonken, was uiteindelijk de Julianaschool te sterk voor De Goede Herderschool.

Regiofinale
De Julianaschool kwam dus als grote winnaar uit de bus. Alle finalisten mogen het op 22 mei opnemen tegen de finalisten van Harderwijk en Putten. Dit jaar wordt de regiofinale bij VVOG in Harderwijk georganiseerd. De finalisten moeten de Ermelose eer verdedigen tijdens deze regiofinale. Alle betrokkenen danken de deelnemers voor hun fanatieke en sportieve inzet en wensen hen voor de regiofinale en natuurlijk ook voor volgend jaar veel succes!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen