Klavertje4 gaat klaverjassen voor Proeverij de Ontmoeting

Hilbert van Totaal Hekwerk uit ’t Harde.
Hilbert van Totaal Hekwerk uit ’t Harde.
Foto: eigen foto

Traditiegetrouw is de opbrengst van de verloting van Klavertje 4, de gezelligheidskaartclub in de kantine van voetbalvereniging FC Horst, bestemd voor een plaatselijk goed doel. Dit jaar gaat Klavertje4 klaverjassen voor Proeverij De Ontmoeting aan de Stationsstraat 133 in Ermelo.

Dit maakt organisator Arie Paauwe bekend.

Voortreffelijk
Arie licht toe: “Proeverij de Ontmoeting moet het ook veelal hebben van donaties en werken veel met mensen met een verstandelijke beperking. Toch mooi dat deze doelgroep op deze manier deel uitmaakt van de samenleving. Het eten is er trouwens voortreffelijk mag ik wel zeggen uit eigen ervaring.”

Behoorlijk bedrag
Eerdere jaren gingen andere goede doelen Proeverij de Ontmoeting voor. Arie: “Zo heeft Klavertje4 het Alzheimer Café, de Voedselbank, het Hospice, ’s Heerenloo, InterAktContour, Veluwse Wensambulance en de Stichting ‘taartjes voor kinderen’ al met een behoorlijk bedrag tussen de €750,- tot 1000,- kunnen bijdragen om leuke dingen binnen deze organisaties te doen.”

Presentje voor sponsoren
Maar Klavertje4 verwent nu ook de begunstigers die al vele jaren de klaverjasclub bij FC Horst sponsoren met leuke prijsjes voor bij de verloting tijdens de klaverjasavonden van Klavertje4. Zo kreeg Hilbert van Totaal Hekwerk uit ’t Harde onlangs een presentje namens de kaarters. Arie: “De sponsoren komen wat dat betreft niet alleen uit Ermelo/Harderwijk, maar zelfs van verder weg.”

Over Klavertje4
Klavertje4 is een gezelligheidskaartclub en speelt 1x per maand op de (meestal) tweede vrijdag van die maand haar kaartavond. In februari 2014 begonnen met 12 kaarters en inmiddels is de kaartclub uitgegroeid tot al zo’n 62 leden. Voor meer info, bel gerust: Arie Paauwe 06-20804430.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen