Tweede editie van Bruijns Beachvolleybal in Ermelo nog groter

Foto: Grietje-Akke de Haas/eigen foto

Vorig jaar voorspelde organisator Gerben Vastenhoud al dat het Bruijns Beachvolleybal een terugkerende zomerklapper moet worden. En de eigenaar van Bruijn Café aan de Stationsstraat 40 houdt zijn woord. De tweede editie begint zelfs al op vrijdagavond vanwege de populariteit van het sportevenement. Dit jaar vindt Bruijns Beachvolleybal dus plaats op vrijdag 11 augustus en zaterdag 12 augustus op het parkeerterrein van sporthal Calluna aan de Herderlaan.

Vrijdagavond start het sportevenement om 19.00 uur tot 23.30 uur, compleet met muziek. Op zaterdag gaat het terrein open om 12.30 uur. Om 13.00 start het beachvolleybaltoernooi dat duurt tot ongeveer 19.30 uur. Muziek is er van 13.00 uur tot 23.30 uur. De toegang is gratis en alleen voor 18-plussers.

Al bijna vol
“We beginnen vrijdagavond al met de poulewedstrijden”, licht Gerben toe, “omdat er zoveel teams meedoen. Met de deelname van 51 teams zitten we nu al bijna vol, dat is al meer dan vorig jaar, het maximum is 64 teams. Bovendien verlengen we de speelduur van een wedstrijd naar 20 minuten. Want vorig jaar was een wedstrijd van 10 minuten eigenlijk te kort.” Aanmelden kan via ermelo-ondersteboven.nl, maar wees er snel bij, want vol=vol!

Zomers strandsfeertje
De tweede editie gaat er 400 kuub zand gestort worden worden voor het strijdtoneel van de beachvolleyballers. Maar ook om een zomers strandsfeertje te creëren voor de gasten met de nodige aankleding als parasols, beachvlaggen tot opblaasdieren. Want naast een sportief evenement moet het net als vorig jaar vooral ook een gezellig feest worden waar veel publiek op afkomt. “Deze keer maken we wel wat meer schaduwplekken en overdekte zithoekjes. Ook is er een terras waar we op vrijdagavond aan de tafels komen bedienen.”

Prominente artiesten
Voor de muziekoptredens heeft Gerben opnieuw een aantal prominente artiesten weten te regelen. Dat zijn het Feestteam, zanger Ammar, muziekartiesten Raymon Hermans en Barry Fest, verschillende DJ’s waaronder Fake Tits.

Alleen voor 18-plussers
Bruijns Beachvolleybal dat sport combineert met gezelligheid is ook dit jaar alleen toegankelijk voor 18-plussers. Wat alles te maken heeft met het feit dat er naast frisdrank en dergelijke ook alcoholische dranken worden geschonken. In plaats van allerlei ‘gedoe’ met polsbandjes tot stempels kiest Gerben ervoor om bij de ingang van het terrein het publiek op leeftijd te controleren.

Afgesloten
Het parkeerterrein van sporthal Calluna aan de Herderlaan is van woensdag 9 augustus tot en met maandag 14 augustus afgesloten vanwege het Huttenbouwfeest en het Bruijns Beachvolleybal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen