Ireneschool en Goede Herderschool winnen Schoolvoetbaltoernooi

Veel spelvreugde bij het Schoolvoetbaltoernooi.
Veel spelvreugde bij het Schoolvoetbaltoernooi.
Foto: EFC'58

Het Schoolvoetbaltoernooi op woensdag 29 maart voor de groepen 7 en 8 is bij de jongens / gemengde teams gewonnen door de Ireneschool; in de finale werd de Julianaschool verslagen. In de strijd om de derde en vierde plaats won de Beatrixschool van de Goede Herderschool.

Van Bram Burggraaff.

Penaltybokaal
De winst bij de meisjesteams ging naar de Goede Herderschool, die in de eindstrijd te sterk was voor de Julianaschool. De Cantharelschool versloeg in de troostfinale de Margrietschool. De jongens/gemengde teams die in de poulefase op de plaatsen 5 tot en met 10 eindigden, dongen mee naar de penaltybokaal. Na de spannende strafschoppenreeksen kwam uiteindelijk de Bernhardschool als winnaar uit de bus.

Jarige scheidsrechter
Toen de poulewedstrijden gespeeld waren, konden de voetballers en voetbalsters weer energie verzamelen, dankzij een door Boni Supermarkten aangeboden maaltijdpakket. Na afloop werden alle vrijwilligers van EFC’58 bedankt en werd gezongen voor een jarige scheidsrechter. Daarna volgde de prijsuitreiking.

Regiotitel
De jongens/gemengde teams van Ireneschool en de Julianaschool en de meisjesteams van de Goede Herderschool en de Julianaschool strijden op woensdag 17 mei bij SDCP Putten om de regiotitel. De winnaars daarvan gaan door naar de districtsfinale op woensdag 31 mei in Enschede.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen