Sam Crowther tekent contract bij DVS’33 Ermelo

Sam Crowther.
Sam Crowther.
Foto: dvs33.nl

De Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo heeft overeenstemming bereikt met Sam Crowther over een contract voor één seizoen. De 22-jarige centrumspits is nu nog actief in Luxemburg bij Victoria Rosport, waarmee hij op het hoogste niveau van Luxemburg uitkomt.

Van Bram Burggraaff.

Terugkeer naar Nederland
De fysiek sterke aanvaller met een Engelse vader en Nederlandse moeder groeide op in Groningen en doorliep de jeugdopleiding van GRC en FC Groningen. Via ONS Sneek belandde hij in 2020 bij Go Ahead Eagles en speelde twee jaar in Deventer. Na een seizoen in Luxemburg kiest hij voor een terugkeer naar Nederland.

Sam Crowther
Sam Crowther: “Ik wil graag terugkeren naar Nederland om dichter bij familie en vrienden te zijn om zo meer tijd met hen door te kunnen brengen. Door bij DVS’33 Ermelo te gaan spelen, kan dat makkelijker dan vanuit mijn huidige woonplaats Bitburg in Duitsland. DVS is een mooie club en ik heb voordat ik tekende meerdere mensen gesproken die de vereniging goed kennen. Die waren positief, dus ik heb veel zin om volgend seizoen in het geelzwart te spelen!”

Edmund Mijnheer
Edmund Mijnheer namens de TC: “We volgen Sam al een tijdje en waren nog op zoek naar aanvallende versterking, omdat we een aantal posities dubbel bezet willen hebben. Sam wil graag terugkeren naar Nederland en dus hebben onze prettige contacten geleid tot een contract voor volgend seizoen. Sam is een echte centrumspits met veel scorend vermogen. Wij zijn dan ook blij dat hij ons komt versterken.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen