FC Horst verliest nipt van competitiegenoot Unicum

FC Horst heeft zaterdag 20 augustus de tweede wedstrijd in het Veluwade Voetbaltoernooi tegen Unicum met 2-3 verloren.

Door Bram Burggraaff, met foto’s van Wim Balke.

Toernooiwinnaar
In de eerste helft scoorde Paul van Prehn in de achtste minuut 1-0 voor de Horstenaren, wat tevens de ruststand was. De ploeg uit Lelystad kwam in de tweede helft langszij, waarna FC Horst door een benutte penalty weer op een voorsprong kwam: 2-1. Unicum scoorde hierna nog tweemaal en trok daarmee de wedstrijd met 2-3 naar zich toe en werd tevens toernooiwinnaar.

NSC Nijkerk
FC Horst speelt op dinsdag 23 augustus een oefenwedstrijd uit tegen NSC Nijkerk, aanvang 19.30 uur. De Nijkerkse eersteklasser is ook op zaterdag 3 september ook de tegenstander in de eerste poulewedstrijd om de districtsbeker. Het bekerduel op sportpark ‘De Adelaar’ begint om 14.30 uur.