Seizoens-indeling FC Horst voor het seizoen 2022 – 2023

Paul van Prehn is ook komend seizoen te bewonderen bij FC Horst.
Paul van Prehn is ook komend seizoen te bewonderen bij FC Horst.
Foto: archief Wim Balke

FC Horst speelt komend seizoen in de tweede klasse I KNVB, afdeling oost tegen veel nieuwe clubs, maar ook tegen een aantal ‘oude bekenden’ zoals: Batavia’90 en Unicum uit Lelystad, Owios uit Oldebroek en VSCO’61 uit Oosterwolde.

Door Bram Burggraaff.

Tegenstanders
Nieuwe tegenstanders zijn de uit derde divisie gepromoveerde clubs AGOVV uit Apeldoorn en Hattoheim uit Hattem. Andere tegenstanders zijn, IJVV uit IJsselmuiden en de Zwolse verenigingen Be Quick’28, WVF en ZAC.

Deze clubs speelden vorig seizoen in de tweede klasse H, afdeling Oost. DESZ uit Zwartsluis, dat vorig seizoen in de tweede klasse J, afdeling Noord uitkwam, verhuist dit seizoen naar de tweede klasse I, afdeling Oost.

Derby
Na een aantal seizoenen staat ook de derby tegen het uit de eerste klasse gedegradeerde Hierden weer op het programma, wat tevens een weerzien wordt met hun nieuwe Ermelose hoofdtrainer Bert van Hunenstijn, die als voetballer en trainer ook actief was bij FC Horst. Het programma zal de KNVB in een later stadium bekend maken.

EFC’58
FC Horst neemt dit jaar weer deel aan het Veluwade-voetbaltoernooi in Hierden. Op woensdag 17 augustus is daar de naar de derde klasse gepromoveerde plaatsgenoot EFC’58 de tegenstander. Dit duel begint om 19.00 uur.

Op zaterdag 20 augustus speelt FC Horst tegen competitiegenoot Unicum uit Lelystad, aanvang 16.30 uur. Het seizoen 2022-2023 start in september met de poulewedstrijden van het districtsbekertoernooi. De competitie begint op zaterdag 24 september 2022.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen