DVS’33 Ermelo pas na rust op stoom tegen De Treffers

DVS’33 Ermelo heeft dinsdagavond 26 juli de tweede oefenwedstrijd tegen Tweede Divisionist De Treffers met 2-3 verloren. De in de eerste helft pover spelende thuisploeg, wist na rust tweemaal de aansluitende treffer te scoren en was in blessuretijd zelfs dichtbij de gelijkmaker.

Door Bram Burggraaff, foto’s: Theo Aalten.

Eerste helft
DVS’33 Ermelo speelde in de eerste helft met de volgende spelers: Body Prinsen (keeper), Levy Hulzebos, Tim van den Berg, Finn Kluiver, Frank Olijve, Ali Akla, Maarten van Dijk, Benjamin Roemenon, Sem de Wit, Mathijs Valstar, Omar el Ghazouni.

Fel
De Treffers begon fel aan de wedstrijd en opende al in de 4e minuut de score. DVS-doelman Body Prins leek nog te redden, maar de bal viel voor de voeten van Coen Maetzdorf die simpel 0-1 kon scoren. De ploeg uit Groesbeek leek even later weer te scoren, maar dit doelpunt werd afgekeurd.

Rakelings over
DVS kwam er in het eerste 20 minuten niet aan te pas. Het eerste Ermelose gevaar kwam in de 24e minuut van Benjamin Roemeon, die even over de middellijn aan een solo begon en vervolgens rakelings over het doel schoot. De Treffers bleef gevaarlijk en in de 42e minuut scoorde Teye ten Den 0-2 voor de gasten.

Ander vaatje
In de tweede helft tapte de thuisploeg uit een ander vaatje. Dat resulteerde in de 56e minuut in de aansluitende treffer. Invaller Adriaan Kruisheer schoot uit een vrije trap de bal fraai in de kruising. De bezoekers wisten in de 72e minuut de marge te herstellen, toen Tjeu Langeveld de 1-3 scoorde.

Treffer
In de 87e minuut kwam de Ermelose ploeg terug tot 2-3 door een treffer van Lars van Wetering, die in de extra tijd ook een kans kreeg om gelijk te maken. Bij DVS maakten na rust de volgende spelers hun opwachting: Lars Miedema, Jorick Priem. Adriaan Kruisheer, Lars van Wetering, Eren Tiran Yavuz en Freek de Oude.

‘Harry Hamstra Cup’
DVS’33 Ermelo speelt op zaterdag 30 juli in het kader van het de ‘Harry Hamstra Cup’ tegen competitiegenoot DOVO. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van Spakenburg; aanvang 13.00 uur. De avond daarvoor speelt sv Spakenburg tegen Sparta Nijkerk, eveneens op ‘De Westmaat’. Dit duel begint om 20.00 uur.