Stef Nijland blijft toch bij DVS’33 Ermelo

Foto: dvs33.nl

Stef Nijland gaf eerder dit jaar aan bij de Technische Commissie dat hij na afloop van dit seizoen zou vertrekken bij DVS’33 Ermelo. Enkele maanden later is hij teruggekomen op dit besluit en heeft overeenstemming bereikt over een overeenkomst voor één seizoen.

Van Bram Burggraaff.

Derde seizoen
De 33-jarige inwoner van Deventer gaat hiermee op voor zijn derde seizoen in ‘geelzwarte’ dienst. De laatste weken is hij belangrijk voor de ploeg met een aantal doelpunten en sterk veldspel. De middenvelder komt steeds beter in vorm en is met zijn ploeggenoten nog altijd in de race voor een plek in de nacompetitie.

Potentie
Stef Nijland: “Ik merkte dat de potentie van de spelersgroep na de winterstop er steeds meer uit begint te komen en ik wil graag een bijdrage leveren aan successen met DVS. Ik ga nog steeds met veel plezier naar alle trainingen en de wedstrijden. Ik ben wat dat aangaat een echte liefhebber van het spelletje. Dat heeft er voor gezorgd dat ik toch bij DVS wil blijven. Daarnaast ben ik nog actief als jeugdtrainer en hoop ik dat dat volgend seizoen een vervolg krijgt.”

Speler van kaliber
Edmund Mijnheer van de Technische Commissie: “Wij zijn blij dat Stef op zijn beslissing is teruggekomen. Een speler van zijn kaliber is voor DVS van groot belang. Niet alleen op het veld, maar ook met zijn rol in de groep en de kleedkamer.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen