Lars van Wetering verhuist van FC Horst naar DVS’33 Ermelo

Lars van Wetering.
Foto: dvs33.nl

Lars van Wetering keert terug op het oude nest. De Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo heeft overeenstemming bereikt met de huidige spits van plaatsgenoot FC Horst voor een éénjarig contract.

Van Bram Burggraaff.

Ambities
De 26-jarige Lars van Wetering speelde een groot deel van zijn jeugd bij DVS’33 en maakte van 2016 tot 2018 deel uit van de A-selectie van de Ermelose derde divisionist. Vervolgens maakte hij de overstap naar VV Nunspeet en via FC Horst kiest de in Ermelo woonachtige voetballer voor een terugkeer op een hoger niveau om zijn ambities waar te maken. Lars is een zeer doelgerichte en balvaste spits, die nooit van opgeven weet.

In het dagelijks leven werkt hij in de gehandicaptenzorg als activiteitenbegeleider. Reactie Lars van Wetering: “Ik heb na een aantal jaren op een iets lager niveau gevoetbald te hebben er nu toch voor gekozen om mijn gevoel te volgen en te kijken of ik mijn ambities waar kan maken. Daarnaast heb ik een aantal prettige gesprekken gevoerd met Edmund Mijnheer, waarin heel duidelijk op tafel lag wat er van elkaar verwacht wordt. Ik heb altijd met heel veel plezier bij DVS gespeeld en kijk er naar uit om dat weer te gaan doen.”

Reactie Edmund Mijnheer (TC): ,,Wij zijn altijd met Lars in contact gebleven en we willen hem graag de kans bieden om te kijken of hij zijn ambities op een hoger niveau kan waarmaken. We hebben duidelijke verwachtingen bij hem neergelegd en Lars heeft dat ook richting ons gedaan. We hebben er alle vertrouwen in dat Lars van waarde gaat zijn voor DVS.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen