Wedstrijden DVS’33 en FC Horst afgelast vanwege corona: EFC’58 komt wel in actie

EFC’58 scoorde dit seizoen al 25 doelpunten in 6 wedstrijden.
EFC’58 scoorde dit seizoen al 25 doelpunten in 6 wedstrijden.
Foto: archief Dimitri Steijlen

De competitiewedstrijd in de derde divisie zaterdag 6 november tussen het HSV Hoek en DVS’33 Ermelo in de Derde Divisie gaat morgen niet door vanwege Corona-besmettingen bij de ploeg uit Zeeuws Vlaanderen. Hoek voorzitter Art van der Staal liet weten, dat er in verband met de AGW-wet geen verdere uitspraken over gedaan worden.

Van Bram Burggraaff.

Ook afgelasting van vier andere duels
Dat het Corona-virus weer ‘wild om zich heen grijpt’ blijkt ook uit de afgelasting van vier andere duels in de Derde Divisie zaterdag, te weten ACV – Goes, Stedoco – VVSB, DOVO – Excelsior’31 en VVOG – Barendrecht. DVS’33 Ermelo speelt volgende week zaterdag thuis tegen ACV. Beide ploegen kwamen niet in actie, vanwege Corona. DVS bezet de vijfde plaats met 17 punten uit 10 duels, drie mee dan ACV dat op plaats acht staat.

Uitwedstrijd FC Horst
Bovendien kan de uitwedstrijd van FC Horst tegen Lelystad’67 morgen geen doorgang vinden, vanwege meerdere Corona-gevallen in de selectie van de Lelystedelingen. Een nieuwe datum voor het duel is nog niet bekend. Komende zaterdag heeft de Ermelose tweedeklasser geen competitieverplichtingen.

Zaterdag 20 november speelt FC Horst thuis tegen VRC, dat morgen een thuiswedstrijd speelt tegen asv Dronten. De ploeg uit Veenendaal staat op de vierde plaats met elf punten uit zes duels, drie meer dan FC Horst dat op de zevende plaats staat.

EFC’58 wel in actie
EFC’58 is de enige Ermelose voetbalclub die morgen wel in actie komt. Zonder tegenbericht reist de ploeg van trainer Carl Aventurin af naar Wekerom voor de wedstrijd tegen SDS’55. De Ermelose vierdeklasser doet het tot nu toe uitstekend dit seizoen en staat met 13 punten uit 6 duels op de derde plaats met een doelsaldo van maar liefst 25 doelpunten voor en 7 tegen. SDS’55 staat op de achtste plaats met 6 punten uit 5 wedstrijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen