Voormalig Fortuna Sittard-aanvaller Nassim El Ablak tekent contract bij DVS’33 Ermelo

Nassim El Ablak.
Nassim El Ablak.
Foto: dvs33.nl

Voormalig Fortuna Sittard-aanvaller Nassim El Ablak sluit per direct aan bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 21-jarige inwoner van Harderwijk was ‘clubloos’ sinds zijn vertrek afgelopen zomer bij de Limburgers.

Van Bram Burggraaff.

Eredivisie
De aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Zwart-Wit’63, PEC Zwolle, Heerenveen en Fortuna Sittard en maakte in 2019 de overstap naar de A-selectie van Fortuna Sittard, waarmee hij twee seizoenen in de Eredivisie speelde.

Speler van DVS’33
Nassim El Ablak trainde dit seizoen al enkele periodes mee bij de A-selectie om zijn conditie op peil te houden, maar hij doorliep ook nog proefperiodes bij enkele profclubs in binnen- en buitenland. Dit heeft echter niet tot een contract geleid, waardoor El Ablak er nu voor kiest om speler van DVS’33 Ermelo te worden.

Uitstekende indruk
Nassim El Ablak maakte in de oefenwedstrijd tegen Spakenburg zijn debuut voor DVS’33 Ermelo. Gisterenavond maakte de Harderwijker een uitstekende indruk als invaller bij de spectaculaire bekerwedstrijd tegen Eindhoven, die verrassend werd gewonnen door de ploeg van trainer Peter Wesselink.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen